Om oss

Vi er et transportfirma med 10 biler fordelt på forskjellige størrelser fra Toyota Proace City og opp til 28. tonns lastebiler. Vi driver med stykk gods transport i alle størrelser, både på våre faste ruter og på bestilling.

For oss er det viktig at du som kunde skal oppleve god service i alle ledd, fra du bestiller henting og frem til varen er levert ( og fakturaen betalt). Dette fremmer vi med å ha dyktige medarbeidere, trygg behandling av varene og en moderne bilpark. Med GPS-sporing installert i alle bilene vet vi til en hver tid hvor langt i rutene bilene er kommet, slik kan vi gi deg best mulig svar på når varen er fremme hos mottaker.

Vårt kontor og vår terminal ligger i Lyngdal som ligger mellom Kristiansand og Stavanger.

Vår historie

I året 2022 er det 50 år siden Jarleiv Hellestøl startet med utkjøring av aviser i 1972. Han startet da opp med en VW boble, der passasjersetet var tatt ut, men fikk seg snart en Opel Rekord stasjonsvogn og eventyret var i gang! Avisene ble hentet i Kristiansand og distribuert i Lyngdal og Farsund. Etter hvert som tiden gikk satte sønnen hans, Jan seg bak rattet og startet sin karriere som transportør. Utover på 90-tallet overtok Jan ledelsen, og utvidet med flere biler.

I 2012 kjøpte vi opp M.O. Budservice AS, og endret navnet til M.O. Transport AS. Dette firmaet ble drevet parallelt med det gamle firmaet Hellestøl Transport AS. Fra og med 01.01.2017 ble disse to selskapene fusjonert, slik at vi nå driver all transport under navnet M.O. Transport.

M.O. Transport AS

M.O. Transport har lang erfaring med transport i regionen. Vi har i dag 10 biler, daglige ruter fra og til Stavanger - Kristiansand og vi kjører ekspressturer til nært og fjernt. Vi har også biler som daglig kjører i hele Lister og omegn.

M.O. Transport er medlem i NLF – Norges Lastebileier Forbund og Fair Transport sertifisert.

 

Org.nr: 988 942 049

Kontakt oss

E-post: post@motransport.no

Bestilling: 994 93 999

Ekspress bestilling: 906 00 548
Ekspress bestilling: 915 57 190

 

Følg oss

Stavanger

Kristiansand

Lyngdal