Vanlige spørsmål

GPS-sporing

Vi har GPS-sporing i alle bilene slik at vi til en hver tid har oversikt over hvor bilene befinner seg. Det gir oss muligheten til å gi et mest mulig korrekt tidsestimat for henting og levering av dine varer.

 

Miljø og sikkerhet

Miljø og sikkerhet er noe som er veldig viktig for oss. Vi har en moderne bilpark med det siste av sikkerhetsutstyr og der de fleste av bilene har Euro 6-motor hvor det benyttes AdBlue for å redusere NOx-utslippet.  

 

Tegning av forsikring

På alle våre biler er det tegnet transportansvarsforsikring samt andre lovpålagte forsikringer. Men her er det begresninger som vi vil gjøre deg som kunde oppmerksom på.
Forsikringen er etter norsk lov regulert etter SDR, for innlansdstransport vil dette ikke overstige 17 SDR pr. kg. Ved forsendelse av kostbart gods, anbefaler vi deg som kunde å tegne en egen transportforsikring.

 

Biltyper

Vi har 10 biler i forskjellige størrelser. Varebiler fra Toyota Proace City til MB Sprinter, stor tilhenger til varebilene og 28 tonns lastebiler (21 paller) m/lift og full sideåpning.

 

Betalingsinformasjon

  • EHF (foretrukket)
  • Faktura pr. e-post
  • Faktura pr. post (fakturagebyr kommer i tillegg)
  • Kontonummer: 2801 36 99854
  • Vipps: 549307 (for privatkunder)
  • IBAN: NO70 2801 36 99854
  • Swift: SPSONO 22

 

MO Transport AS

MO Transport har lang erfaring med transport i regionen. Vi har i dag 10 biler, daglige ruter fra og til Stavanger - Kristiansand og vi kjører ekspressturer til nært og fjernt. Vi har også biler som daglig kjører i hele Lister og omegn.

M.O. Transport er medlem i NLF – Norges Lastebileier Forbund og Fair Transport sertifisert.

 

Kontakt oss

E-post: post@motransport.no

Bestilling: 994 93 999

Ekspress bestilling: 906 00 548
Ekspress bestilling: 915 57 190

 

Følg oss

Stavanger

Kristiansand

Lyngdal

Extraordinært Dieseltillegg

Grunnet høye dieselpriser ser vi oss nødt til å ta et ekstra diesel tillegg på våre oppdrag. Vi ønsker å minimere påvirkningen til våre kunder i mest mulig grad, og vil oppdatere dere løpende.

Fra og med 26.03.23 vil det bli fakturert et tillegg på alle våre priser med 6% av oppdragets totalverdi.